Är inte ni till för att upprätthålla lagen?

Att vara rasist är normalt idag, ingen får en smäll över fingrarna för att uttrycka sig rasistiskt. Ingen använder ens ordet rasist längre, att göra det bara gör handlingarna mer till norm, en norm som är förödande. Att SD skulle vara rasister är någonting som många motsätter sig, de försvarar SD med att vi har yttrandefrihet. Men en lag som de glömmer bort, en grundlag som till och med polisen ignorerar, en lag som SD’s följare och ledare har brutit många gånger.

“2 kap 24§, 2 st:”Föreningsfriheten får begränsas endast när det gäller sammanslutningar vilkas verksamhet är av militär eller liknande natur eller innebär förföljelse av en folkgrupp på grund av etniskt ursprung, hudfärg eller annat liknande förhållande.”

Ola Löfgren skriver:
“Twittrade till Polisen om att dom på sin egen hemsida skriver att Polisen har rätt att neka någon demonstrationstillstånd om dom tidigare har begått t.ex hets mot folkgrupp. Och frågar sen varför dom inte nekar SvP tillstånd.
Polisen svarar med att ändra på sin hemsida ”

Skräcken väller inom mig när till och med polisen, som ska skydda och bevara ett tryggt land, låter rasism florera fritt. Jag blir rädd när folk inte ser alla människors lika värde och bedömer dem efter hudfärg. Jag blir rädd när jag hör hur folk fortsätter att förvara SD och inte ser allt som de står för och hur de normaliserar hat och förtryck baserat på någonting som folk inte kan rå för. Folk förminskar problematiken med SD genom att göra narr av de som står upp mot dem och partiet själv. Detta är ingenting att skratta åt, detta är seriösa problem som leder till klassklyftor, splittring och hat.

Läs också om hur antalet rasistiska domare kommer att öka i och med SD’s ökade inflytande: http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article19537212.ab 

Kolla själva med egna ögon: http://polisen.se/Stockholms_lan/Aktuellt/Nyheter/Stockholm/juli-sept/Fragor-och-svar–Svenskarnas-Parti-30-augusti/ 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s